klusbegeleiding

Klushulp en klusbegeleiding

Klusbegeleiding door de klushulp dienst houdt in dat u zelf alle nodige werkzaamheden uitvoert en dat de klushulp dienst u ondersteunt en adviseert. Dat kan gewenst zijn als u niet weet hoe u moet beginnen, als u een bepaald onderdeel van een verbouwing niet zelf aan durft te pakken of als u dat juist wel hebt gedaan en bent vastgelopen.
Ondersteuning en advisering kan zo ver gaan als u wilt, het uitgangspunt van klusbegeleiding blijft dat u het werk - uiteindelijk - zelf uitvoert, en dus ook zo min mogelijke kosten hoeft te maken voor het inhuren van derden.

Klusbegeleiding levert niet alleen een flinke kostenbesparing op. Als u een klus of verbouwing uitbesteedt hebt u misschien het gevoel om, op basis van eerdere ervaringen, er bovenop te moeten zitten om het precies zo te krijgen als u het hebben wilt. Of u heb misschien helemaal genoeg van loodgieters, sinds er een bij u de deur uitging zonder de afvoer van het bad aan te sluiten.

Bij zelf doen hebt er u minder zorgen over of de uitvoerder wel goed begrijpt wat u wil, hoewel wij dat natuurlijk ook graag willen weten als u ons inschakeld. Wel een behoorlijke kans dat de klushulp dienst beter luistert en u sneller begrijpt.
Nog een voordeel is dat u zelf het tempo bepaalt. Als er zich problemen voordoen dan belt u de klushulp dienst. Of u spreekt af dat wij bijvoorbeeld één keer in de week even komen kijken hoe het gaat.

Als u een bepaalde vaardigheid mist dan kunnen we iets afspreken over les, instructie of training. In sommige gevallen kan het ook meteen, in andere gevallen vraagt dat om voorbereiding, extra gereedschap of extra materialen Meer......